Inspectorul școlar general al IЅJ Argeș, Dumitru Tudosoiu a comentat despre un subiect care a ținut Argeșul pe prima pagina a ziarelor naționale – olimpiada națională de limba engleză care a fost organizată de IЅJ Argeș, sub conducerea fostului inspector general Alina Manea.

 

”Problema care mi s-a confirmat la o discuție cu inspectorii școlari a fost de comunicare. Dacă lucrurile ar fi fost comunicare în timp util, eventualele probleme legate de: cazare, masă, transport, până la urmă lucrurile care influențează pe oricine, fie profesor, fie elev – cred că nu s-ar mai fi ajuns la mega discuția asta care a ajuns la nivel național. Nu știu de ce nu s-a comunicat în timp util și s-a ajuns ca după olimpiadă să se tragă aceste semnale de alarmă.

I-am rugat pe colegii mei, ca pe viitor, și dacă se greșește să putem răspunde, dar nu pe o stare de fierbere, să fim cât mai lucizi, pentru că totuși este un punct de vedere al instituției. Au fost niște comunicări, niște răspunsuri, un fel de atac-apărare. Nu trebuia după foarte multă muncă în organizare, să se ajungă în acel punct. Asta este părerea mea. Nu sunt eu impicat, nu am muncit eu alături de colegii mei. E ușor de pe margine să arăți cu degetul. Au fost sincope în organizare.”, a declarat Tudosoiu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.8 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.