„Referitor la articolul din 11 octombrie, în care se fac mențiuni cu privire la persoane invitate la evenimentul EduxanimaArt

Încep prin a vă mulțumi pentru aprecierea dvs. referitoare la activitatea organizației Eduxanima și pentru admirația exprimată față de evenimentul „EduxanimaArt”. Apreciem, la rândul nostru, sentimentele dvs. frumoase față de animale.

Este important de menționat că organizația Eduxanima, pentru derularea programelor noastre, are, de 7 ani, parteneriate cu instituții județene și autorități locale, iar colaborarea cu reprezentanții acestora este una reală și exemplară, neavând nicio legătură cu apartenența lor politică. Toți, fără excepție, indiferent de partidul din care fac/au facut parte, au fost şi sunt alături de noi, înțelegând că toate acțiunile organizației sunt în interesul comunității argeşene, beneficiile fiind atât pentru oameni, cât și pentru animale.

Astfel, o idee s-a transformat într-un eveniment frumos, “EduxanimaArt”, inclusiv datorită implicării extraordinare a partenerilor, cât și mulțumită faptului că toți au răspuns cu bucurie și interes invitației noastre de a fi prezenți la un eveniment care a avut drept scop conștientizarea faptului că valorile umane au cel mai important rol în armonizarea relației om-animal-mediu.

Conceptul EduxanimaArt, parte a Programul nostru Educațional pentru școli, are ca parteneri oficiali Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Liceul de Arte Pitești, fără de care evenimentul din 4 octombrie, de Ziua Animalelor, nu ar fi avut loc.

Având în vedere cele specificate mai sus si din respect pentru toţi invitaţii noştri, dorim să aducem informaţii relevante, în care politicul nu are nicio implicare, fiind specifice profilului instituţiilor şi, mai ales, laturii umane şi empatice a reprezentanţilor acestora.

Așadar,

Dna Inspector Gen. Adj. , prof. CĂTĂLINA DUMITRAȘCU, ca reprezentant al I.S.J.Argeș, a răspuns imediat și cu mult drag solicitării noastre de colaborare, apreciind în mod deosebit ideea care a stat la baza realizării evenimentului.

Încă din 2016 , dna prof. Cătălina Dumitrașcu a solicitat și implementat programul educațional pentru elevii școlii pe care o conducea, realizând beneficiile lui.

Adresându-se în special cadrelor didactice implicate în programul educațional pentru școli – ca formatori/educatori ai copiilor ca viitori adulți, dar nu numai, cca 80% din public au fost profesori invitati.

Parteneriatul dintre Eduxanima și Inspectoratul Școlar Judeţean Argeș pentru derularea programului nostru educațional în școli, este unul solid, pe perioadă nelimitată, încheiat în urmă cu 7 ani, reprezentanții instituției fiind foarte deschiși și implicați, din dorința de „mai bine” pentru copii și pentru animale.

Dl Director SORIN SORESCU – reprezentant al Direcției Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeș (DSVSA) – instituție cu rol specific în activitatea veterinară pe care o derulăm prin programele noastre de sterilizare și ajutorare medicală a animalelor, o instituție cu care avem o veche și reală colaborare – a fost invitat special al organizației noastre, iar prezența dumnealui dovedește respectul față de scopul activității noastre și colaborarea frumoasă pe care o avem în interesul animalelor și comunității.

Subliniem faptul că pentru invitații speciali au fost rezervate locuri în sală, neavând în vedere o poziţionare în funcție de apartenența politică a fiecăruia.

Dl DRAGOȘ PREDESCU, director al Cancelariei Prefectului – a fost invitatul nostru special, ca reprezentant al Instituției Prefectului, intituţie colaboratoare, care ne-a fost alături încă de la lansarea oficială a Programului de Sterilizări Gratuite, în urmă cu 5 ani, și la care au participat majoritatea primarilor localităților din Argeș.

Având în vedere că, în urmă cu 10 ani, pe dul Dragoș Predescu l-am cunoscut ca voluntar pentru ajutorarea animalelor, prezența dumnealui la acest eveniment a fost mai mult decât onorantă.

La un eveniment în care ARTA și respectul față de animale devin canalul de comunicare între suflete, în care se face apel la compasiune și toleranță, toți cei din public sunt oameni, cu sentimente și emoții înalte, dispar divergențele de opinii sau afinitățile politice, ceea ce arată în plus că putem fi împreună pentru un scop măreț.

Toți cei prezenți la eveniment, de pe scenă sau din public, reprezentanți ai instituțiilor partenere sau nu, au fost INVITAȚII organizației Eduxanima, cărora le mulţumim, fiind o onoare și o bucurie să fim împreună în toate eforturile noastre unite în beneficiul animalelor și comunității. Cu siguranță, ne vor fi alături și la următoarele acțiuni sau evenimente ale organizației Eduxanima”, transmite Eduxanima redacției Institutiilestatului.ro.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 11

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *