Ministerul Educației a anunțat că a fost lansat în consultare publică un proiect de Hotărâre de Guvern, care prevede acordarea de stimulente financiare elevilor.

Ministerul Educației a anunțat că elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, examene susținute în această vară, ar urma să fie premiați, fiind lansat, în acest sens, un proiect de Hotărâre de Guvern.

„Ministerul Educației a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind acordarea de stimulente financiare elevilor care au obținut media 10 la examenele naționale din sesiunea iunie-iulie 2023”, a transmis Ministerul Educației.

Astfel, proiectul prevede premierea, cu suma de 2.000 de lei, a celor 466 de absolvenți de gimnaziu care au obținut media 10 la Evaluarea Națională 2023.

De asemenea, cei 92 de absolvenți de liceu, cu media generală 10 în sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat (78 la examenul național Bacalaureat, inclusiv sesiunea specială, respectiv 14 la examenul de Bacalaureat german), ar urma să fie premiați cu suma de 5.000 de lei.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *