Florin Tecău, proaspătul președinte PER Argeș, e dator vândut la PЅD! Și nu ne referim la faptul că în vremuri de glorie Tecău devenea președinte al CJ Argeș și al PЅD, cu o susținere impresionantă din partea partidului, ci la faptul că nu și-a plătit cotizația la PЅD de ani de zile. L-au ținut în partid pe datorie, iar acum e mare șef la Partidul Ecologist Român.

 

Faptul că Tecău e din nou în lumina reflectoarelor readuce în atenția publicului un episod mai puțin onorabil din trecutul lui său. La începutul lui  2015, un scandal de proporții zguduia Argeșul. Șeful CJ Argeș și al PЅD, nimeni altul decât Florin Tecău, făcea senzație, la bustul gol, într-un săptămânal local. Reușise să agate o domnișoară pe Facebook, în fapt o ziaristă, cu care ar fi dorit să-și satisfacă fanteziile sexuale. A reușit să ajungă vedetă națională, rămând de notorietate vorbele sale: „Eu f-t puțin și rar!”

Nu știm dacă acum prestează tot „puțin și rar”, dar rămâne să-l vedem în acțiune în noua calitate de președinte al unui partid fără mare notorietate. Nu-i bani, are Tecău notorietate pentru toată lumea!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.7 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.