Primarul Cristian Gentea a descoperit în cartierul Tudor Vladimirescu, 6 autoturisme parcate ilegal pe domeniul public. De fapt, maşinile sunt abandonate, dar un cetăţean a recunoscut că sunt în grija lui. Edilul a dispus de urgenţă o serie de măsuri pentru eliberarea domeniului public.

 

„Am găsit ieri în cartierul Tudor Vladimirescu, pe spațiul verde – domeniu public, 6 autoturisme staționate ilegal. De ani de zile. Sunt în custodia unui cetățean care recunoaște că sunt … abandonate. Ce-a făcut Poliția Locală?

L-a amendat … și cam atât.

Ieri seară i-am pus în vedere cetățeanului respectiv că are la dispoziție 7 zile să elibereze domeniul public de autoturismele cu numere de înmatriculare în alte județe și chiar în altă țară!

Dacă nu se conformează Legii 421/2002, Poliția Locală Pitești are termen legal de 45 de zile pentru demersurile obligatorii: identificarea proprietarilor, somarea acestora de câte 2 ori, apoi somația trimisă Directorului Poliției Locale și Dispoziția primarului de ridicare a mașinilor abandonate !

Mai mult, va fi amendat zilnic, în baza HCL 60/2016, art. 1, lit. a, pentru parcare ilegală pe spațiul verde-domeniul public !

Fac încă un apel către persoanele fizice sau juridice care, din motive diverse, ” își uită” autoturismele pe domeniul public, să le ridice, să elibereze parcările sau spațiile ocupate nepermis!

În Tudor Vladimirescu voi verifica în teren situația peste exact 7 zile.”, a anunţat Cristian Gentea.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *