În prima zi lucrătoare după Paște, angajații Prefecturii Argeș au fost puși la treabă! Asta ca să mai ardă din caloriile acumulate după mesele îmbelșugate. Pentru că întreg aparatul de specialitate, subprefecții și prefectul își vor desfășura activitatea într-o altă locație în perioada următoare, mutarea propriu-zisă s-a dovedit anevoioasă.

 

Ni-l și imaginăm pe subprefectul Bogdan Minciunescu în acțiune! Și de altfel nu e singurul care a transpirat pe bune în timp ce-și muta lucrurile din birou. Între noi fie vorba, unii dintre angajații Prefecturii vorbeau printre dinții despre prefectul Radu Perianu, care ordonase ca fiecare salariat să participe la mutarea în noua locație.

În loc să contracteze o firmă care să se ocupe de toate treburile privind mutarea în noua locație, prefectul de Argeș a preferat să-și implice angajații. La ce să-și plătească salariații abonamente la sala de fitness, nu mai bine prestează muncă fizică la Prefectură? Ѕănătate curată, nu alta… Mai ales pentru cei care au mâncat peste măsură de Paște și care iată, au ocazia să slăbească la locul de muncă!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *