Spitalul Mioveni anunţă că ȋncepând din această lună, mamografia digitală cu tomosinteză sau mamografia 3D, cea mai modernă tehnică de screening și de diagnostic a cancerului de sân, este disponibilă la unitatea medicală.

“Această investigație radiologică va fi efectuată de către dr. Ecaterina Neguț, medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală.

Dr. Ecaterina Neguț este argeșeancă, are 37 de ani, a absolvit Facultatea de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu, iar rezidențiatul și l-a făcut la Spitalul Clinic Colțea.

Cu supraspecializare în senologie imagistică a patologiilor pelvine și ale tubului digestiv (Universitatea din Strasbourg și Paris APHP), dr. Neguț este în măsură să ofere un diagnostic precis pentru fiecare pacient în parte.

Experiența profesională i se regăsește într-un portofoliu vast, care include centre universitare internaționale – CHU STRASBOURG , Spitalul Civil (2014), Centrul de la Versailles, Spital André Mignon (2016), CHU NORD RÉUNION( 2015 și 2017), APHP Paris, Spitalul Bichat Claude- Bernard (2015/2016), precum și clinici din țara ca: Muntenia Hospital, Clinica “Elda”, Clinica “Solomed”, Clinica “Regina Maria”, Clinica “Luca Medicover” și Centrul de Radiologie și Imagistică “SANTE” din Pitești.

A fost consultant în mai multe clinici importante din Franta: Saverne, Molsheim și Bischwiller.

Reamintim că screening-ul mamar reprezintă o metodă de investigare imagistică a sânilor pentru depistarea precoce a cancerului, înainte de apariția simptomelor sau de identificarea unui nodul palpabil.

Aparatul folosit la Spitalul Orășenesc Mioveni este unul de ultimă generație și permite, prin folosirea unei tehnici 3D cu tomosinteză, obținerea unor imagini de o calitate superioară.

De asemenea , dr. Ecaterina Neguț va efectua ecografii mamare și axilare.

Momografiile și ecografiile se vor realiza contra cost.Tarifele pentru aceste investigații se pot cosulta aici: https://spitalmioveni.ro/…/lista-tarife-spital-din-01…/

Detalii și programări la telefon 0372.791.212.”, transmite Spitalul Mioveni.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *