Astăzi, Guvernul Ciucă a aprobat un proiect de hotărâre care privește reorganizarea Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene. În document este prevăzută creşterea numărului de posturi de execuţie şi de conducere, fiind înfiinţată şi o direcţie generală privind implementarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, după cum  a anunţat ministrul Marcel Boloş.

Numărul de secretari de stat va crește de la 5 la 8 posturi, numărului de secretari generali adjuncţi, de la 2 la 4 posturi. De asemenea, se vor înființa  două posturi de subsecretar de stat cu cabinetele aferente, în contextul obiectivelor MIPE.

În plus, este propusă şi creşterea numărului de posturi de la 1.407 la 1.943, exclusiv demnitarii şi cabinetele aferente demnitarilor, şi reorganizarea Direcţiei generale management mecanism de redresare şi rezilienţă şi redimensionarea, de la 41 la 105 posturi, atât structural, cât şi ca număr de posturi. Este prevăzută şi înfiinţarea Direcţiei generale implementare PNRR şi instrumente financiare, care va avea 66 de posturi. Practic, vor fi create 500 de noi locuri de muncă pentru bugetari, în contextul PNRR., potrivit Știripesurse.ro.

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *