Marcel Ciolacu a spus, joi, că a se va folosi cea mai modernă tehnologie pentru a-i identifica pe cei care nu își plătesc taxele. „Avem un singur scop, transformarea Fiscului într-o unitate sigură și capabilă să descopere orice sumă de bani ilegală”, a declarat premierul.
„Vom folosi cea mai modernă tehnologie pentru a-i identifica pe cei care nu își plătesc taxele. Avem un singur scop, transformarea Fiscului într-o unitate sigură și capabilă să descopere orice sumă de bani ilegală.
Vom folosi cea mai modernă tehnologie pentru a-i identifica pe cei care nu își plătesc taxele. Avem un singur scop , transformarea Fiscului într-o unitate sigură și capabilă să descopere orice sumă de bani ilegală.
Chiar dacă principiile enunțate erau corecte, în viața reală se produceau situații greu de rezolvat. Am vorbit cu reprezentanții sistemului bancar, cât și cu micii comercianți din piețe, cu mari antreprenori, dar și cu familii care au o microintreprindere.

Concluzia unanimă este că economia noastră nu este încă pregătită pregătită să funcționeze cu mai puțin numerar. În special în mediul rural, unde bancomatele sunt rare și lumea folosește mai mult cash.
În egală masură însă, vreau să eliminăm toate portițele prin care se face evaziune fiscală în România. Fără bani nu putem avea un sistem de sănătate puternic, un sistem de învățământ performant și autostrăzi ca în Occident.

De aceea, vom folosi cea mai modernă tehnologie pentru a-I identifica pe cei care nu-și plătesc taxele și fraudează bugetul cu sume imense. M-am întâlnit zilele trecute cu conducerea unei companii românești devenită lider mondial în automatizarea software, iar scopul acestei întâlniri a fost unul singur: transformarea Fiscului într-o unitate digitală eficientă și capabilă să descopere orice sumă de bani nelegitimă„, a transmis Marcel Ciolacu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *