Comunicarea este esențială ca să ducem la bun sfârșit ceea ce am început și cine este mai în măsură să explice dacă nu medicii? Este important ca argeșenii să înțeleagă rolul testării și al prevenției. De aceea, mă bucur de faptul că lansarea va fi făcută de medici cu experiență ce pot răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră.
Vă așteptăm marți, 3 mai, de la ora 12 în  “Sala Lumina” a Centrului Cultural Județean Argeș, Bd. Nicolae Bălcescu 141.
Proiectul „ROCCAS II – Furnizarea serviciilor de sănătate din Programele de Prevenție, Depistare Precoce, Diagnostic și Tratament Precoce al leziunilor precanceroase, colorectale – Regiunea Sud Muntenia” în județul Argeș este unul la care țin foarte mult pentru că sănătatea este importantă și sper să nu mai avem cifre care să ne alarmeze. Cancerul colorectal este pe primul loc în rândul afecțiunilor de acest gen.
Instituția Prefectului județul Argeș sprijină activ proiectul „Furnizarea serviciilor de sanatate din programele de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale – ROCCAS II -Sud-Muntenia”, în cadrul PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN, în baza unui acord cu Institutul Clinic Fundeni și Fundația Renașterea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.