Pitești!

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna septembrie, a treia campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești.

Campania se derulează începând de joi, 28 septembrie, ora 12:00, până vineri, 29 septembrie, ora13:00.

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice șielectronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:

Găvana, bloc D12-B21 (Complex Albina);

Trivale, Complex II, P.T. 608;

Nord, bloc D2-D3 (Scoala Nr.14);

Popa Șapcă, bloc D26 (Prima Market);

CraioveiNegoiu;

Prundu, strada Cornel Chiriac, bloc B26-B25 (biserică);

Ce deșeuri se pot depozita în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Ce deșeuri NU se pot depozita în containerele puse la dispoziție, în cadrul acestei campanii: deșeuri provenitedin construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex:parbrize, anvelope) etc.

Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilorvoluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza uneisolicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărulde telefon 0248/636 535 până în data de 28 septembrie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 02-06 octombrie.

Pentru informații suplimentare, despre aceastăcampanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *