Eveniment de marcă la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”! S-au lansat ghidurile de dezvoltare personală pentru tineri, editate de prestigioasa Asociație Maxwell: „Construiește-ți viitorul” și „Eu aleg”, eveniment la care a participat şi primarul Piteştiului, Cristian Gentea.

 

“Am fost onorat să particip, în Aula Universității „Constantin Brâncoveanu”, la conferința de lansare, în Argeș, a ghidurilor de dezvoltare personală pentru tineri, editate de prestigioasa Asociație Maxwell: „Construiește-ți viitorul” și „Eu aleg”.

Avem nevoie de tineri dedicați și motivați care să construiască un viitor mai bun pentru fiecare generație. Cu încredere și determinare, ei sunt cei care pot face această schimbare posibilă!

Mi-aș fi dorit să fi avut și eu, și generația mea, șansa unei educații în evoluția personală și profesională, dar n-am avut-o!

Eu, ca și părinții sau bunicii tinerilor de azi, a trebuit să îmi caut drumul fără informația despre cum crește un lider, despre ce înseamnă să ai succes sau cum să vezi potențialul într-o stare de fapt. Am învățat din greu, am ales, am mai și greșit, am învățat lecții, dar am continuat!

Dacă aș putea călători în trecut și m-aș întoarce la mine, cel de acum 20 de ani, m-aș concentra pe instinctul care m-a condus toată viața: ”Keep doing!”.

Sunt nerăbdător să văd viitoarele generații de lideri în administrație, am încredere că vor fi!”, a transmis edilul, Piteştiului.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 1 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *