Filarmonica Pitești a împlinit 15 ani de la înființare, moment sărbătorit aseară în cadrul unui concer extraordinar susținut de Paula Ѕeling. Cu acest prilej, primarul Cristian Gentea a transmis un mesaj de felicitare:

 

„Pe zi ce trece, constatăm cu satisfacție și mândrie că Filarmonica Pitești este unul dintre ambasadorii cei mai competenți ai municipiului Pitești!

Este instituția de cultură etalon a județului Argeș și un exemplu de management artistic și cultural, în ciuda vârstei instituției și a directorului instituției!

Avem o orchestră de profesioniști, aș mulțumi tuturor: celor doi co-fondatori artistici ai instituției, concertmaistrului Mădălin Sandu și dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea, celui care a fost manager în perioada anterioară, Jean Dumitrașcu, artiștilor noștri, dar și tuturor soliștilor și dirijorilor invitați, actualului dirijor, Constantin Adrian Grigore – și, desigur, tânărului manager, Gabriel Niță!

Publicului piteștean meloman, un public educat, de care suntem foarte mândri, le adresez promisiunea că municipalitatea va susține dezvoltarea și creșterea Filarmonicii Pitești, așa încât și dumnealor, spectatorii, să aibă satisfacția muzicii de calitate într-un concept și într-un cadru adecvat!

Felicitări, Filarmonica Pitești! La mulți ani, cu prilejul aniversării celor 15 ani, mulți înainte alături de publicul dumneavoastră!”

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.