Primăria Piteşti anunţă că ȋn Parcul Lunca Argeşului au răsărit grădini pline de flori, plantate cu grijă de copii şi tineri. Toate acestea vor putea fi admirate ȋncepând de mâine, când se dă startul celei de a 47-a ediții a „Simfoniei Lalelelor”.

 

“În cadrul celei de-a 47-a ediții a „Simfoniei Lalelelor”, Parcul „Lunca Argeșului” va găzdui, în zona dintre scenă și pavilionul expozițional, o impresionantă expoziție de grădini de flori, amenajate cu pasiune și inovație de elevi, preșcolari și cadre didactice din 29 de unități de învățământ din Pitești.

Copii și tineri plini de energie și talent s-au implicat voluntar în acest proiect eco-friendly și vor utiliza materiale prietenoase cu mediul pentru a crea grădinile lor unice.

Invităm vizitatorii festivalului „Simfonia Lalelelor” să se oprească și să admire aceste grădini în miniatură – adevărat spectacol de culoare și imaginație.

Ne mândrim cu implicarea comunității noastre în acest eveniment și apreciem munca și talentul copiilor și profesorilor care au făcut posibil acest proiect special!

Vă așteptăm, cu drag, la „Simfonia Lalelelor”! “, a transmis municipalitatea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *