Evenimentul va avea loc ȋn perioada 7-8 iulie 2023, ȋn Parcul Lunca Argeșului.

 

„Organizat de Asociația „La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Rebel X este un festival aparte, conceput să ofere o platformă optimă de exprimare trupelor tinere și talentate de muzicieni rock, într-un spațiu perfect pentru atmosfera proprie unui eveniment dedicat tinerilor: în cel mai mare parc al Piteștiului, Lunca Argeșului!

Ediția a II-a a festivalului Rebel X îți oferă ocazia să te alături unei experiențe muzicale unice, prin line-up-ul pregătit, atmosfera captivantă și spiritul rock autentic, timp de două zile, în aer liber!

Bucură-te de trupe rock legendare și de artiști locali talentați, într-o atmosferă autentică de neratat pentru iubitorii muzicii intense!

Ești pregătit să te bucuri și să simți vibrațiile muzicii rock? Intrarea este liberă! Ești așteptat alături de prieteni pentru a te relaxa, sărbătorind împreună cu alți rockeri din toată țara pasiunea comună pentru muzică!

Descoperă explozia de sunet și energia rockului la Rebel X Pitești!”, transmite Primăria Piteşti, ȋntr-un comunicat de presă.

 

 

 

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *