SEdC Mioveni prestează servicii de vidanjare a foselor septice și a bazinelor vidanjabile.  Prețul serviciului este de 379,62 lei/oră, fără TVA, la care se adaugă costul deplasării utilajului respectiv 15,20 lei/km, fără TVA.

*** tarifarea se va face pentru minim o jumătate de oră.

„Punem la dispoziţie un utilaj modern destinat vidanjării şi spălării cu presiune înaltă, special proiectat pentru zonele urbane şi rurale. Aceste servicii se prestează pe bază de comandă și au la bază un contract de prestare a serviciului în baza căruia asigurăm preluarea apelor uzate de la punctele de lucru ale beneficiarului, în stația de epurare a orașului Mioveni.

Pentru detalii suplimentare sau pentru a efectua o comandă, ne puteți contacta la tel: 0348/445.885, tasta 5 – Serviciul Achiziții, sau prin email la: achizitii@sedc-mioveni.ro.

Cererea pentru încheierea contractului de vidanjare/preluare ape uzate, poate fi ridicată de la sediul nostru (dispecer – parter) sau descărcată de aici:

http://www.sedcmioveni.ro/images/tipizate/Cerere_pentru_incheiere_contract_de_vidanjare.pdf„, transmite S.Ed.C. Mioveni într-un comunicat.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *