Elevi şi profesori de la Colegiul Naţional „Zinca Golescu” vor susţine un spectacol inedit la Piteşti, dedicat echipei de robotică a colegiului – TehnoZ – care va participa la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge.

 

„Vineri, 17 martie, la Filarmonica Pitești, va avea loc un spectacol inedit, susținut de către elevi și profesori de la Colegiul Național „Zinca Golescu” și dedicat echipei de robotică a colegiului – TehnoZ – care va participa la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge! Calificați la prestigioasa competiție internațională, ce va avea loc în Statele Unite ale Americii, Houston, Texas, în perioada 18 – 22 aprilie 2023, membrii echipei de robotică sunt promotorii liceului, dar și ai orașului în care s-au format – Piteștiul!

Organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Zinca Golescu”, spectacolul se va desfășura în intervalul orar 12:00 – 14:00, pe scena Filarmonicii din Pitești, și va include, pe lângă diversele momente artistice prezentate de liceeni și profesori, o reprezentație din partea echipei TehnoZ.

Biletele se pot achiziționa la intrare, cu prețul de 15 lei, urmând ca banii strânși din vânzare să sprijine călătoria echipei TehnoZ, în cadrul competiției din Houston.

Cei care doresc să susțină potențialul acestor elevi sunt invitați să se bucure de talentul și energia liceenilor de la prestigiosul colegiu piteștean!

Hai la spectacol!”, transmite Primăria Piteşti, pe pagina de Facebook.

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *