Primăria Pitești anunță că cele două facilități de agrement deschise publicului piteștean – ștrandurile din Costache Negri și din Trivale – oferă, prin Serviciul Administrare Bazin de Înot și Baze de Agrement, o alternativă de petrecere a timpului liber mult apreciată de vizitatorii mici și mari, mai ales în perioada extrem de caldă a acestor săptămâni.

 

Atmosfera relaxantă de care utilizatorii se pot bucura este datorată atât curățeniei spațiului și igienizării corespunzătoare a apei din bazine, cât și dotărilor existente în bazele de agrement din Pitești:

  • plaja Trivale dispune de 170 de șezlonguri și de 50 de umbrele, alte 30 de șezlonguri urmând a fi achiziționate în foarte scurt timp;
  • plaja din Costache Negri oferă 210 șezlonguri și 25 de umbrele.

Ambele baze dispun de bazine pentru copii, de locuri de joacă și zone de food court. Sunt, de asemenea, asigurate servicii de salvamar, pază și asistență medicală, disponibile pentru utilizatori.

Programul de funcționare al plajelor este între orele 08:00 și 20:00, iar tarifele pentru serviciile de agrement sunt următoarele:

accesul pe plajă pentru copii sub 10 ani, elevi, studenți și pensionari: 7 lei/persoană/zi;

accesul pe plajă pentru adulți: 20 lei/persoană/zi;

închiriere șezlong: 10 lei/zi., transmite municipalitatea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *