Rezultatele admiterii la liceu a absolvenților de școală generală au fost publicate joi. Topul liceelor din țară s-a schimbat puțin față de anul trecut, însă Colegiul Național „Sfântul Sava” a rămas pe primul loc.
Anul trecut, Colegiul Național „Sfântul Sava” din București era tot pe primul loc, dar cu media 9,84, ușor mai scăzută decât cea de anul acesta 9,89. Colegiul ocupă și locurile 2 și 8 în top 10, după medii la Științele Naturii și la Matematică-Informatică.
Pe al treilea loc este Colegiul “Gheorghe Lazăr” din București cu media 9,84 la profilul Matematică- Informatică.
În top 10 al specializărilor după medie pe țară, pe locul 4 este Colegiul Național “Frații Buzești” din Craiova – științe ale naturii cu media 9,83, care anul trecut era pe locul 5 cu media 9,70.

Colegiul Național “Ion. C Brătianu” din Pitești acum este pe locul 6 cu media 9,79, iar anul trecut nu era în top 10 după medii pe țară.
Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” din Constanța a coborât 3 locuri anul acesta, pe locul 10 cu media 9,73 la profilul real Matematică-Informatică. Anul trecut era pe locul 7 cu media 9.64.

Pe locul 7 este Colegiul Național “Spiru Haret” din București cu media 9,79 și pe locul 9 cu 9,73. Anul trecut Colegiul era pe locul 15 cu media 9,84.

Sursa: Româniatv.net

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *