Trupa de Teatru Ludicus vă invită la spectacolul “Hai Hui printre stele”, ce se va desfăşura pe 17 aprilie 2022, ora 18:00, pe scena Centrului Cultural din Mioveni.

Spectacolul “Hai Hui printre stele”, regizat de Laurențiu Tudor – se adresează copiilor, dar și întregii familii. Empatie, onestitate, familie, asumare și vise – sunt elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele.

Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Personajul principal, Eva, este interpretat de Ana-Maria Mărgean – câștigătoarea emisiunii “Românii au talent”, sezonul 11, care a avut loc în anul 2021.

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie – cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală.

Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cári TiborCoregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor – aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.

Întreaga echipă este formată din oameni tineri, pasionați, entuziaști – care își doresc să crească împreună și să dezvolte spectacole dedicate întregii familii.

Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni.

Biletele costă 35 și 45 de lei, în funcție de categoria locului. Se pot achiziționa de la Centrul Cultural Mioveni şi online de aici: https://www.mystage.ro/spectacole/hai-hui-printre-stele-3200

Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani.

 

HAI HUI PRINTRE STELE”

 

Distribuție: Ana Maria Mărgean, Alexa Istrate, Darko Huruială, Andrei Marius Barbu, Nuța Ilie, Iasmina Crețoi, Victoraș Matei, Alexandra Pribeagu.

 

Text: Salex Iatma

Muzică: Cári Tibor

Regie: Laurențiu Tudor

Scenografie: Diana Nistor

Coregrafie: Mariana Gavriciuc

Asistent regie: Alex Potter

Video design: Diana Iacomir Veve

Sinopsis

 

EVA, o fetiță de 12 ani de pe Terra, ajunge, împreună cu familia, pe Baby Pământ – o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Dorința Evei de a o explora și de a o face “acasă” i-ar pune în primejdie întreaga familie. Și totuși, cineva trebuie să dea dovadă de curaj pentru că omenirea are nevoie de o nouă casă.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.