Probleme în comuna Șuici, după ce un localnic s-a legat ilegal la conducta de apă a primăriei. Fapta a ajuns la poliție, iar vinovatul are dosar penal. Astăzi, Consilul Local Șuici a votat ca localnicul să fie amendat cu suma de 500 de lei și în plus să achite 5 metri cubi de apă.

 

 

În anul 2020 când s-au făcut șanțurile s-a dat de o conductă de apă. S-a descoperit că o persoană s-a legat ilegal la conducta de apă. Reprezentanții primăriei au încheiat un proces verbal și persoana care s-a legat ilegal la conducta de apă este cercetată penal.

Poliția a cerut un punct de vedere primăriei dacă se constituie parte civilă în dosar. În ședința CL, un consilier local a inițiat un proiect de hotărâre pentru ca primăria să se constituie parte civilă în dosar și să fie recuperat prejudiciul.

Localnicul, prezent în ședința CL, spune că a plătit facturi de apă, dar recunoaște că s-a legat la conducta primăriei cu un furtun. Viceprimarul comunei propune ca localnicul să plătească 500 lei amendă și primaria să nu se constituie parte civilă. Alt consilier propune să plătească și 5 metri cubi de apă. S-a votat in unanimitate ca localnicul să plătească amenda de 500 lei și contravaloarea a 5 metri cubi de apă și primăria nu se constituie parte civilă în proces.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.