Detalii terifiante din dosarul unui medic ginecolog de la Spitalul Polizu din Bucureşti. Doctorul Florian Robe este acuzat că lăsa să moară bebeluşii care se năşteau prematur. Se pare că ginecologul e principalul vinovat pentru toate sechelele unui copil născut prematur în urmă cu patru ani, naștere pe care doctorul este acuzat că a catalogat-o drept avort spontan. Femeia care a născut cu acest doctor este argeşeancă.

Medicul Florian Robe este cercetat în calitate de suspect fiind acuzat de tentativă de omor calificat prin cruzimi. Faptele au avut loc pe 24 aprilie 2019, când doctorul a catalogat drept avort spontan un copil născut prematur. Mama este argeşeancă şi a ajus la Polizu, ȋn şase luni de sarcină, fiind trimisă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

“Aduc aminte că întreaga opinie publică a fost zdruncinată în urmă cu mai bine de un an atunci când Parchetul Tribunalului București a emis ordonanță de suspect pentru acest medic și asta după ce imagini filmate din maternitate arătau un copil prematur aruncat pe o tăviță de fier și lăsat să agonizeze înainte de a fi mutat direct în morgă, deși era viu. Expertiza arată cum pasivitatea medicului a pus în pericol viață copilului și a contribuit esențial la deteriorarea stării de sănătate a acestuia”, arată avocatul Cuculiș într-o informare transmisă presei., citată de Ziare.com.

„Cel din urmă a declarat naşterea ca fiind un avort spontan al unui produs de concepţie de sex feminin fără semne de viabilitate. Deşi semnele de viabilitate erau evidente şi i-au fost semnalate de personalul medical care a intrat în contact cu nou-născutul, medicul a refuzat nejustificat, timp de peste 12 ore, să ia măsuri pentru acordarea îngrijirilor medicale”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat de presă., potrivit sursei citate.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *