Autorizația de construire pentru reabilitarea Gării Regale Curtea de Argeș a fost semnată la Primăria Curtea de Argeș de către primarul Constantin Panțurescu, iar lucrările propriu zise pot începe, proiectul tehnic fiind deja gata. Mai e nevoie doar ca SNCFR să găsească un diriginte de șantier pentru supervizarea lucrărilor.
Valoarea totală a lucrărilor (proiectare și execuție) se ridică la 8,74 milioane de lei fără TVA, iar Gara Regală Curtea de Argeș trebuie reabilitată cel târziu până pe 30 aprilie 2026.

Pe 14 martie 2023, Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a semnat contractul pentru restaurarea gării Curtea de Argeș.

SRCF Craiova şi Asocierea SC Euras SRL – SC Arhing S.R.L (România) au semnat contractul pentru „elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de reparaţii, reabilitare şi restaurare a clădirii de călători din Staţia CF Curtea de Argeş. Durata contractului este de 36 de luni, aferentă etapelor de elaborare/aprobare a proiectului tehnic, obţinerea avizelor/autorizaţiilor şi execuţia lucrărilor de reparaţii, reabilitare şi restaurare a clădirii de călători”, conform sistemului electronic de achiziții publice, iar sursa de finanțare este asigurată din fonduri proprii ale CFR SA.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *