La Primăria Bârla e trai pe vătrai! Pe 4 noiembrie, pe ЅEAP, a apărut un mesaj surprinzător, care ne arată viziunea unor primari. Unii edili au întors comunele pe toate părțile, au obținut rezultate deosebite. Lăsați că și la Bârla luptă primarul, dar pe alte căi. Ceva mai fițoase, gen.

Primarul și-a tras un logan full-option, scump nevoie mare. Dar vă arătăm anunțul, ca să vă facem singuri o idee:

„Autoturism Dacia Logan Comfort ECO_G 100, culoare metalizata gri comete, aer conditionat automat, navigatie, frana parcare electrica, card maini libere, senzori parcare fata si spate, camera video mers inapoi, avertizor unghi mort, scaune incalzite, jante aliaj 16″.

Preț 67.682,18 lei fara tva, 80.500 lei.”

Beleaua e că tocmai Primăria Bârla a fost luată în colimatoriu pentru că primarul a ignorant drumurile comunale care zac neasfaltate. Iar dovada e AICI!

 

 

 

 

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Are balta pește… Primăria Bârla și-a tras mașină de fițe!

  1. Si cu ce vrei sa mearga domnule, cu bicicleta, cu maşina de pompieri sau cu tractorul primãriei, ati vazut masina primariei cu care se deplaseaza im comuna, la Târgoviste pentru a depune proiecte pentru a obtine finantari,este vai mama ei iti este frica sã o şi pornesti iti rişti viata mergând pe drumurile publice.
    Asa este când scrieți articole din birou şi nu cercetați decât platforma SICAP .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *