Consiliul Local Mioveni a aprobat, în şedinţa de săptămâna trecută, un proiect privind acordarea pachetului cu rechizite şcolare „Primul meu Ghiozdan” elevilor înscrişi în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, pentru anul şcolar 2023-2024.
Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 130 de lei, va conține câte un ghiozdan, un caiet dictando A5/24 file, un caiet de matematică A5/48 file, un penar, creioane colorate set de 12 culori, o riglă, un creion, o gumă de șters, o ascuțitoare, un bloc de desen A4, un set de acuarele tip pastilă 12 culori cu pensulă, etichete școlare, o mapă cu buton A4, un caiet de lucru-dezvoltare personal și “Creionul magic”- pentru exerciții grafice și reeditare.
Atât ghiozdanele, cât și rechizitele vor fi personalizate pe culori și imagini grafice, pentru a fi diferite cele destinate băieților, de cele ale fetelor.
Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *