Vineri, USR a anunţat cu mare pompă că primăriţa de la Câmpulung deschide lista partidului la alegerile europarlamentare din 2024. Câteva ore mai târziu, Elena Lasconi povestea pe Facebook despre decizia USR, dar şi despre faptul că ea a acceptat să meargă la Parlamentul European. Probabil sătulă de bătaia de cap care e la primărie, Lasconi e dispusă să doarmă ȋntr-un fotoliu de europarlamentar. Având ȋn vedere situaţia de faţă, câmpulungenii au comentat virulent pe pagina de socializare a primăriţei:

 

“Plecarea în PE, ar fi cea mai mare greșeală politică pentu tine. Mai rămâi un mandat la primărie, pune lucrurile pe făgașul lor și apoi poți să alegi altă cale politică. Acum, actuala conducere usr se agață de munca ta și din câte îmi aduc aminte, nu-ți dădeau prea mari șanse în urmă cu tei ani. Zic să te mai gândeșți, privește spre Bolojan și trage concluziile.”

“Un om serios nu lasă treaba pe jumătate făcută !!! Și sincer orașul este încă subdezvoltat , dărăpănat , murdar. Peste 1 mandat – două o să aveți cu totul o altă imagine de arătat. Acum e mult prea puțin.”

“Sunt foarte dezamăgită. Toate proiectele pe care le-ați făcut și tot ce ați ales să faceți, totul se va risipi! Bravo, ce pot spune? Veți da undă verde altora să vină în primărie! De fapt, se va alege praful de absolut tot…”

Dacă nu aveați televiziunea și niște prieteni cu multe cunoștințe, nu ați fi ajuns niciodată primarul unui oraș, că erau destui oameni capabili ,care să administreze acest oraș. Sunt dezamăgită de concetățenii mei care nu și-au găsit un om al acestor meleaguri ca să conducă frâiele acestui loc minunat. Nu v-am crezut niciodată că iubiți acest loc, numindu-i pe cetățeni, locuitori de evul mediu.V-ați atins scopul,v-ați făcut cetățean campulungean înainte de alegeri, ați criticat de câte ori ați avut ocazia pe toți adversarii și uite așa ați urcat în politică. Asta e politica (nu pot să reproduc în cuvinte). Cine crede că cineva se luptă pentru binele cetățeanului, se înșeală. Că s-a făcut bulevardul, da. S-a făcut, trebuia să se facă, indiferent cine ar fi ieșit primar, pentru că la alegeri era deja stricat. Deci, proiectul era făcut! Succes, d-na!”

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *