În timp ce liberalii aruncă cu noroi în primarul Piteștiului, acesta își vede de treabă, și, se pare că de ce încearcă PNL-iștii să-l decredibilizeze, de aceea îi ies mai bine lucrurile.

Ultima dintre realizări este așteptată de piteșteni de 30 de ani. Nu au fost în stare să o rezolve foștii primari, nici Pendiuc și nici Ionică, cu toate guvernele lor PSD.

După această hotărâre, stadionul intră în linie dreaptă și, spre disperarea liberalilor, Gentea intră în istorie. Piteștiul va avea un stadion de top.

Proiectul este introdus pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de joi, 28 aprilie.
„HOTĂRÂRE
privind trecerea unui imobil din domeniul privat în domeniul public al statului și darea lui în administrarea Ministerului Sportului prin Direcția Județeană de Sport Argeș, înscrierea unor imobile în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea lor în administrarea Ministerului Sportului prin Direcția Județeană de Sport Argeș, respectiv actualizarea valorii de inventar și a datelor de identificare a unor imobile aflate în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Sportului, prin Direcția Județeană de Sport Argeș, comasarea lor, trecerea unui imobil din domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Sportului prin Direcția Județeană de Sport Argeș în domeniul public al municipiului Pitești, județul Argeș și modificarea anexei nr. 30 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului”.

Este vorba de cele 17 ha adiacente actualului stadion, cele necesare de 30 ani pentru un proiect integrat: stadion, teren de atletism, terenuri complementare pentru diverse activități sportive. Terenul pe care dacă îl aveam, Sala Polivalentă și-ar fi avut locul normal, într-un complex destinat DOAR activităților sportive. Nu în aglomerația de pe Str. Basarabia.

Mai mult, după această hotărâre, noul stadion intră în linie dreaptă.

Hai, băieții veseli de la liberali, aruncați cu noroi!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 96

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.