Prefectul Radu Perianu şi aplaudacii de la PNL Argeş au planuri serioase pentru piteşteni. Băieţii au ȋnceput campania electorală, aşa că trag de fiarele ca să pună cruce unui proiect votat de CL Piteşti. E vorba de trecerea unei părţi din Pădurea Trivale ȋn domeniul public al municipiului şi transformarea ei ȋn pădure parc. Dacă prostia ar durea, liberalii ar trăi numai cu calmante.

Proiectul la care facem referire a fost contestat ȋn instanţă de Radu Perianu, nu pentru că proiectul ar avea bube, ci pentru că aşa i s-a cerut pe linie de partid. Şefa Alina Gorghiu a dictat cu voce tare ce ȋşi doreşte, iar Perianu – slugă bună şi credinciosă – a reuşit să o satisfacă pe Alinuţa. Cum au mai satisfăcut-o şi alţii din politică, de-a lungul timpului… Dar toate aceste aroganţe vor avea urmări nefavorabile pentru dezvoltarea proiectului. Să-i spună cineva şi lui Perianu că el nu ştie!

Ȋntrebat ce va face dacă va pierde procesul intentat primăriei Piteşti, Perianu a ridicat din umeri! Ce ridicol! Un om cu şcoală care pare mai degrabă o ţaţă ȋn târg…Pentru că pe dom’ prefect ȋl roade politica, nu litera legii, nu interesul public. Vede roşu ȋn faţa ochilor ori de câe ori PSD-ul reuşeşe. Şi ce să vezi? Pădurea Trivale – pădure parc e un proiect de anvergură pe care l-au pus ȋn practică şi şi alţi primari din ţară, unii chiar liberali cu scaun la cap – oameni care fac administraţie şi nu mimează precum Perianu. Prefectul e doar o marionetă care joacă prost un rol de mare demnitate. Numele lui e târât de Alinuţa ȋn haznaua politicii, iar el face scheme de mare apărător al dreptăţii. Ce jale, fratilor!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *