Premierul Marcel Ciolacu a comentat „turnătoria fiscală” propusă de ministrului Finanțelor. Ciolacu a făcut aluzii la comunism şi a spus că o decizie ȋn acest sens se va lua ȋn coaliţie.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a spus că românii care furnizează informații privind practicile evazioniste ale angajatorilor lor ar putea primi o recompensă substanțială.

„Urmează să discutăm în interiorul Guvernului această propunere. Nu-i prima oară și nu o să fie nici ultima oară. Eu sunt mai în vârsta ca dvs și am trăit în comunism. Chiar dacă avem alte păreri decât ale noastre nu trebuie să-i transformăm pe cei cu alte păreri în dușmani ai poporului. Fiecare ministru are păreri. Câteodată sunt bune, câteodată sunt rele. S-ar putea să se impună o astfel de măsură, dar decizia politică este la coaliție. (…) Haideți să nu mai judecăm oamenii după părerile pe care le au, după propunerile pe care le fac. Haideți să-i judecăm după performanța pe care o au. (…) După ce vom lua o decizie în coaliție o să vă anunțăm. De ce vreți să-l jignesc pe Nicolae Ciucă, ca eu să iau o decizie astăzi fără să discut cu dânsul. Acela n-ar mai fi un parteneriat”, a spus Marcel Ciolacu., potrivit Stiripesurse.ro.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *