Circ în Consiliul Local Piteşti! Patru aleşi liberali, precum şi cei de la USR au vrut să blocheze proiecte de hotărâre care prevăd investiţii importante în municipiu, precum asfaltarea străzii Bănănăi, reabilitarea fântânii de pe Calea Bucureşti, fântâna arteziană de la Catedrala Sf. Gheorghe, Teatrul  de Vară din Parcul Ștrand. Băieţii cer ca aceste investiţii să se realizeze cu fonduri nerambursabile, nu cu bani de la bugetul local.

Şi ne întrebăm şi noi, cu banii de investiţii ai Piteştiului ce facem??? În plus, Gabriel Niţă, managerul Filarmonicii Piteşti, le-a spus aleşilor locali că la finalul anului trecut a primit bani de la Ministerul Dezvoltării pentru investiţii şi tocmai aceşti bani vrea să-i folosească pentru Teatrul de Vară. Deci iată că pentru un obiectiv sunt bani deja, dar observăm bine că PNL şi USR nu se împacă deloc cu proiectele primarului Cristian Gentea şi caută să bage beţe în roate.

După mai multe discuţii, proiectul cu reabilitarea Teatrului de Vară a fost votat şi de contestatari. Asfaltul din Bănănăi, dacă ar fi după Coteț&Co ar mai avea mult de așteptat. Au trecut toate proiectele, dar fără votul consilierilor locali de la USR și liberalii Coteț, Apostoliceanu, Dumitrașcu și Șerbănoiu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *