Primarul Victor Cătălin Turturică a semnat contractul de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA BĂLILEȘTI”.

„Primăria Comunei Bălilești continuă investițiile în dezvoltarea infrastructurii educaționale, moment în care o nouă reușită marchează începerea noului an școlar în comuna noastră!
Instituția noastră anunță cu mare entuziasm obținerea unei noi finanțări prin PNRR pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comună, astfel ca a fost semnat un contract de finanțare foarte important pentru dezvoltarea sistemului de învățământ.
Contractul prevede dotarea tuturor sălilor de clasă cu mobilier și materiale didactic, înființarea unui laborator performant de informatică, a unui laborator de biologie și a mai multor cabinete școlare din cadrul unităților de învățământ preuniversitar din comună.
Semnarea contractului de finanțare reprezintă încă un pas important în încercarea noastră de a oferi condiții optime mediului educațional, de care să se bucure atât elevii, cât și profesorii din comuna Bălilești, contribuind astfel la dezvoltarea întregii comunități.
Valoarea totală a proiectului este de 923.562,57 lei cu TVA, urmând ca implementarea acestuia să se realizeze pe parcursul acestui an școlar, ocazie cu care urăm tuturor școlarilor din comuna noastră mult succes în acest nou an școlar care începe și cât mai multe realizări!”, transmite primarul Victor-Cătălin TURTURICĂ

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *