Deşi presa centrală vuieşte de faptul că PSD şi PNL vor susţine candidaţi comuni la primării şi că la Piteşti candidează primarul Cristian Gentea, PSD, şi deci liberalii ȋl vor susţine, Mihai Coteţ are alte planuri care par să nu ţină cont de viziunea şefului Nicolae Ciucă. Coteţ şi-a lansat candidatura pentru fotoliul de primar al Piteştiului, din partea PNL.

Fericit de susţinerea colegilor, Coteţ zice că merge la sigur spre victorie. Noi ȋl sfătuim s-o lase mai uşor c-o să ameţească de la atâtea succesuri. Liberala Cătălina Dumitraşcu, ales local la Piteşti, e foarte fericită că prietenul Mihăiţă Coteţ va merge alături de aceeaşi echipă. Chiar a comparat echipa: Coteț, Șerbănoiu, Apostoliceanu și ea cu o floare și trei grădinari. De fapt, din şapte au mai rămas patru. Ca povestea cu cei patru evanghelişti care erau trei, Luca şi Matei. Aici avem ȋnsă o situaţie şi mai nuanţată: o floare şi trei grădinari care nu vor aduce primavera la Piteşti pentru că ȋnsuşi Ciucă le va strica planurilor celor patru ameţiţi… (pardon! Nevinovaţi).

Altfel, apreciem că Mihai Coteţ, care vrea să fie primar al Piteştiului, vorbeşte despre transparenţă. Probabil tocmai pentru că e aşa transparent nu ne-a invitat la conferinţa de lansare a candidaturii sale. Presa ostilă – afară! Nu vorbim din frustrare, căci după câte se vede, ne-am descurcat şi am făcut rost de subiecte. Vorbim din principiu. Pe care Coteţ nu-l are…

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.9 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *