Elevi ai Colegiului Național „I.C. Brătianu” au creat un joc de societate extrem de interesant, apreciat la Strasbourg.
Cei cinci i-au făcut o vizită primarului Cristian Gentea.
„Nu este o noutate faptul că în Pitești avem tineri inteligenți și implicați în tot felul de proiecte!
Am fost însă surprins, din nou, de inventivitatea și de capacitatea lor de a acoperi oportunitățile de promovare ale orașului lor și ale țării lor.
Am cunoscut astăzi o echipă de 5 adolescenți care au fost invitați ai Parlamentului European, la Aachen, în Germania, pentru a-și prezenta, în ceremonia de gală a Fundației pentru Premiul Internațional Charlemagne, proiectul câștigător la nivel național în cadrul concursului european ”Charlemagne Youth Prize” 2023.
Elevi ai Colegiului Național „I.C. Brătianu”, cei 5 premiați au creat un joc de societate extrem de interesant, apreciat la Strasbourg, prin care sunt promovate valorile Uniunii Europene.
În 9-10 iunie, vor fi onorați din nou, în Parlamentul European, în Franța.
Își doresc să transmită ștafeta colegilor lor mai mici, din orice liceu sau colegiu piteștean: „câștigați toate premiile pentru voi și pentru Pitești. E suficient să vreți, aplicați și implicați-vă!”.
I-am felicitat și, de astăzi, acești tineri ne sunt parteneri în Pitești, în proiectele ce le sunt dedicate: sport, artă, știință”, transmite Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *