Un nou contract, finanțat prin PNRR, a fost semnat de primarul Gentea.
„O nouă veste bună: am semnat contractul de servicii privind elaborarea documentației tehnico – economice și execuția lucrărilor aferente proiectului <Renovare energetică Liceul Teoretic „Ion Barbu”>, finanțat în cadrul PNRR, Axa de investiții 2: Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2 – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice și fonduri locale.
Contractul în valoare de de 5.364.238,36 lei fără T.V.A. și cu termen de realizare de 12 luni (proiectare și execuție) prevede lucrările următoare: izolarea termică a fațadei, a soclului și a terasei, înlocuirea tâmplăriei exterioare cu tâmplărie PVC cu geam termopan și montarea sistemului de umbrire exterioară, modernizarea instalațiilor de încălzire și de iluminat, precum și a celei sanitare, montarea de panouri solare pentru prepararea apei calde de consum.
De asemenea, în contract sunt prevăzute și lucrări pentru instalarea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice aferente clădirilor publice (cu putere peste 22kW), cu două puncte de încărcare/stație”, anunță Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *