O tânără de 18 ani a fost “Prefect pentru o zi”

„A fost o experiență interesantă! M-aș bucura ca în instituții să existe o deschidere mai mare față de tineri. Să li se dea o șansă atunci când își termină studiile. Să fie învățați, consiliați și apoi evaluați. Nu li se poate cere experiență de pe băncile școlii.

Proiectul Federației Județene de Tineret Argeș a marcat Ziua Națională a Tineretului. Au fost mai mulți tineri care au mers în instituții importante din județ. Cătălina Maria Dinu a fost selectată pentru a fi “Prefect pentru o zi”
După ce am făcut cunoștință, a mers în instituție și i-a cunoscut pe oamenii care lucrează la fiecare serviciu. Colegii mei i-au explicat cu ce se ocupă și cum se derulează lucrurile pe fiecare palier în așa fel încât ea să aibă o imagine de ansamblu a întregii activități.
De asemenea, a participat la o ședință tehnică la Universitatea din Pitești, întâlnire la care au fost stabilite detaliile unui eveniment ce va fi organizat pe data de 9 Mai cu ocazia Zilei Europei.
Funcționarea Cancelariei Prefectului, dar și partea de comunicare au fost lucruri cu care a luat contact.
Eu îi doresc mult succes! Este o tânără hotărâtă și ambițioasă. Este decisă să devină un arhitect. Mi-a arătat o parte din lucrările ei. Vă mărturisesc că sunt impresionat și îi țin pumnii. Pentru Cătălina urmează două examene importante, bacalureatul și admiterea la facultate.
Baftă multă!”, transmite Radu Perianu, prefect de Argeș.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.