Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, anunță că astăzi se încheie recepția echipamentelor digitale și a materialelor didactice achiziționate prin proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA BRADU”, din Planul Național de Redresare și Reziliență.

“Toate echipamentele vor fi montate și complet funcționale în următoarea săptămână.

Vă reamintesc de faptul că valoarea totală a contractului de finanțare este de 693.942,99 lei cu TVA, și au fost achiziționate:
– 48 sisteme desktop
– 26 table interactive
– 3 laptop-uri
– 25 sisteme de sunet
– 25 camere video conferință
– 26 imprimante multifuncționale
– 23 scanere documente, etc.

Așadar, vor fi dotate cu materiale didactice 22 săli de clasă din care 10 sali clasă pentru învățământ preșcolar, 8 săli clasă pentru învățământ primar și 4 săli clasă pentru învățământul gimnazial, un laborator de informatică, un laborator de științe multidisciplinar (fizică, chimie, biologie), un cabinet multidisciplinar (geografie, istorie, matematică), un cabinet psihopedagogic și o sală de sport.

De asemenea laboratoarele de chimie, fizică, bilologie, geografie, matematică, cabinetul de psihopedagogie și sala de sport, vor primi dotări noi, constând în materiale de lucru pentru elevi (planșe,aparate, instrumente, substanțe chimice pentru experimente, etc.).

Acest proiect este unul foarte important pentru comunitatea noastră. Viitorul se clădește pas cu pas în școlile noastre, iar atât cei mici cât și cadrele didactice, au nevoie de toată susținerea noastră pentru a evolua!”, a declarat Dan Stroe.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *