Fostul primar al Ștefăneștiului, Dorin Bărbuceanu, a venit azi la conferința de presă a PNL Argeș cu amintiri de pe vremea când conducea orașul Brătienilor. Bărbuceanu a povestit că în anul 1999 a discutat cu moștenitorii Fermei Florica. La vremea respectivă, aceștia s-au învoit să cedeze primăriei, ferma, iar fostul edil se și gândise să mute acolo primăria și Poliția Locală. Ulterior nu s-a mai rezolvat nimic în acest sens, iar Bărbuceanu a spus că ar fi bine ca primarul Nicolae Velcea să descurce ițele acestui caz, cu ajutorul CJ Argeș. Practic, dacă n-a reușit Bărbuceanu în patru mandate, poate realizează Velcea, bătând din palme, sau Consiliul Județean Argeș.

 

Dar noi i-am propus lui Bărbuceanu să stea de vorbă cu parlamentarii de Argeș, care ar putea depune un amendament la bugetul anului 2023 pentru a se cumpăra ferma, ca și Vila Florica, prin Ministerul Culturii. Pe criza asta, CJ-ul nu poate face împrumuturi pentru a cumpăra Ferma Florica, dar Guvernul are capacitatea de a realiza acest obiectiv.

Ѕă nu uităm că Ministerul Culturii a cumpărat Vila Florica. Din păcate însă, la vremea aceea PNL-ul și-a adjudecat reușita, deși ministerul era condus de un PЅD-ist. De data asta s-ar putea bifa un succes răsunător fără a mai fi politizat de vreun partid. Poate ne citește Alina Gorghiu, al doilea om în stat, și pune osul la treabă. Am văzut că-i place să fie în centrul atenției, că se pozează des pe la Ștefănești, la conacul Brătienilor, dar n-ar fi rău să și presteze ceva în județul de care aproape se rușinează. Hai să se și mândrească cu ceva la care poate contribui activ, iar Ferma Florica poate fi a statului dacă parlamentarii de dreapta și de stânga își dau mâna și lucrează în folosul argeșenilor.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Ferma Florica de la Ștefănești – un obiectiv ratat de Bărbuceanu, ar putea fi recuperat de PЅD-PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *