Proiectele cu finanțare externă de peste 2,5 milioane de euro au reușit să reducă consumul de energie din sistemul public de iluminat al Piteștiului cu 82%.

„Consumul de energie din sistemul public de iluminat al Piteștiului a fost redus cu 82% !
Cum am făcut asta? Prin proiecte cu finanțare externă!
✅️ 252 de corpuri cu LED, cu eficiență energetică ridicată și sistem de dimare/telegestiune asigură acum iluminatul în Calea Craiovei, Exercițiu, Războieni, Pătrașcu Vodă, Bulevardul Eroilor și Bulevardul Frații Golești.
Proiectul a fost în valoare de aproximativ 271.000 de euro, din care 74% sunt bani nerambursabili, cu finanțare AFM.
✅️ 1143 de corpuri cu LED, cu eficiență energetică ridicată și sistem de dimare/telegestiune asigură, la rândul lor, iluminatul în Trivale, Tudor Vladimirescu, Mărășești – Exercițiu, Războieni, Găvana și Centru (zona BCR).
Proiectul a fost în valoare de aproximativ 1,2 milioane de euro, din care 85% sunt bani nerambursabili, din fonduri norvegiene.
✅️ 1010 de corpuri cu LED, cu eficiență energetică ridicată și sistem de dimare/telegestiune asigură, în completarea celor anterioare, iluminatul în cartierul Popa Șapcă, pe Bulevardul Armand Călinescu, pe Bulevardul 1 Decembrie și pe străzile: Republicii, Egalității, Teilor și Calea Drăgășani.
Proiectul a fost în valoare de aproximativ 1,1 milioane de euro, din care 90% sunt bani nerambursabili, cu finanțare AFM.
🆕️ Credeți că ne-am oprit ? Nu! Avem cea mai harnică echipă pentru accesarea de fonduri, așa că urmează:
✅️ Alte 1139 de corpuri de iluminat LED, pentru care a fost aprobată deja cererea de finanțare, la AFM, pentru suma de aproape 982.000 de euro. Derulăm, în această perioadă, procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție.
Facem – și în alte zone ale Piteștiului – lumină, la costuri extrem de scăzute!
Mulțumesc pentru încredere!
Suntem o forță împreună!”, transmite Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *