Transportul Metropolitan ajunge și la Ștefănești. Locuitorii din Ștefănești vor putea circula cu autobuzele Publitrans 2000 SA.
„În sfârșit, problema cooptării orașului Ștefănești în ADI Transport și efectuarea serviciului pe toate cele 5 trasee a fost rezolvată.
Începând cu 1 iulie 2023 vom avea transport public și în Ștefănești!
Personal, am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru funcționarea transportului public metropolitan în Ștefănești, ca răspuns la multiplele mesaje ale cetățenilor din zonă.
Am adus la aceeași masă pe toți cei interesați, am beneficiat și de înțelegerea Consiliului Județean Argeș, pentru care mulțumesc și, împreună cu primarul orașului, dl. Velcea, am găsit soluțiile optime pentru ca Ștefăneștiul să fie parte în această construcție care, zi de zi, își dovedește viabilitatea.
Mă bucur, sincer, că suntem împreună cu tot mai mulți din cei de pe inelul 1 al Piteștiului și sunt convins că cetățenii din Ștefănești vor aprecia și eforturile comune și calitatea serviciilor oferite. De fapt, este exact ceea ce ne-am propus atunci când am candidat: să facem lucrurile în așa fel încât să se înțeleagă că suntem conștienți de menirea noastră și anume aceea de a fi, cu adevărat, în slujba cetățenilor!”, transmite Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *