Primarul Cristian Gentea a făcut astăzi, 22 august 2023, o vizită de lucru în șantierul Argeș Mall, alături de Valentin Mirică – Director Proiect Argeș Mall – Prime Kapital.
Pe suprafața platformei industriale din cartierul Tudor Vladimirescu, compania Prime Kapital va dezvolta pe lângă centrul comercial, o pasarelă auto – pietonală, care va rezolva o necesitate de infrastructură rutieră în zonă. Pasarela va fluidiza traficul și va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului. Vor fi eliminate și riscurile la care se supun piteștenii, în fiecare zi, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. După finalizarea pasarelei, aceasta va fi cedată municipiului.

„În 20 octombrie 2020, alături de Valentin Mirică – Director Proiect Argeș Mall – Prime Kapital, în mod simbolic, săpam prima dată la fundația pasajului din Tudor Vladimirescu!
Astăzi, 22 august, tot împreună am evaluat stadiul lucrărilor în șantier – pot spune că sunt foarte mulțumit, până la sfârșitul anului, partenerul nostru va construi pasarela auto-pietonală ce fluidizează traficul și leagă cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.
După finalizare, aceasta va fi cedată municipiului!
Valoarea investiției Prime Kapital în Argeș Mall este de aproximativ 102 milioane de euro, din care aproximativ 8 milioane de euro reprezintă costul investiției în pasajul public”, transmite Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *