Sergiu Rizescu împlinește astăzi 91 de ani. Primarul Piteștiului a anunțat că supraviețuitorul detenției politice din Închisoarea Pitești, va primi recunoaștere din partea municipalității prin acordarea Titlului de Cetățean de Onoare al Piteștiului
„Sergiu Rizescu, supraviețuitor al detenției politice din Închisoarea Pitești, va primi recunoaștere din partea municipalității prin acordarea Titlului de Cetățean de Onoare al Piteștiului!
Un senior al politicii românești, un bărbat remarcabil prin verticalitate, Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România este un exemplu pentru toate generațiile!
Experiențele personale dificile, activitatea sa impresionantă în promovarea drepturilor omului, recunoașterea meritelor sale, la nivel mondial, în generarea de evenimente și literatură memorandum despre „Fenomenul Pitești” sunt doar câteva dintre motivele pentru care va intra în galeria piteștenilor de onoare, în ședința de Consiliu Local din 20 iulie 2023.
Astăzi, când împlinește 91 de ani, îi doresc sănătate și viață lungă și îi transmit, din nou, toată prețuirea!”, transmite Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *