Ion Mînzînă, Cristina Stocheci, Nicolae Pavelescu, Cristi Puiu și consilieri județeni au participat la Ziua Iei la Ștefan cel Mare.

“ Cred cu tărie că în dezordinea lumii în care trăim, acești copii minunați care îndrăgesc și cred în simbolurile care ne definesc ca nație sunt viitorul nostru! Am răspuns cu mare drag invitației primarului Ion Parpală de a participa la manifestările de Ziua Iei la #ȘtefancelMare!
‼️Am venit însoțit de Cristian Puiu, colegi consilieri județeni, dar și de senatorul Cristina Mariana Stocheci și deputatul Pavelescu Nicolae pentru a descoperi acești copii minunați și pe cei care îi inițiază pe acest drum al culturii noastre populare.
🤝 Am vizitat unul dintre atelierele Asociației “Meșteșuguri Argeșene”, condusă de distinsa doamnă profesoară Sgîea Florența, care a contribuit la includerea #IeicuAltiță în patrimoniul #UNESCO.
🇷🇴🙏Le mulțumesc oamenilor minunați de aici pentru că sunt parte din acei români frumoși fără de care tradițiile noastre probabil n-ar mai fi ceea ce sunt.
🇷🇴Dumnezeu să ne ajute pe toți să fim mai uniți, să fim mai buni și să construim împreună România la care visăm cu toții!
#ZIuaIei
#TrăieșteRomânește“, transmite Ion Mînzînă.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *