Joi, 4 august, de la ora 15:00, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești.
 Proiectele de pe Ordinea de zi:
1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Reabilitare interioară Școala Gimnazială «Tudor Vladimirescu» – Structură Școala Gimnazială nr.2”.
2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Reparații capitale și reabilitare imobil cantină Colegiul Economic «Maria Teiuleanu».
3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Reabilitare strada Balotești”.
4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.
5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind transmiterea din administrarea Școlii Gimnaziale ”Tudor Arghezi” Pitești, în administrarea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești, pentru Creșa Pitești, a unei părți dintr-un imobil.
6. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea și completarea HCL nr.225/23.06.2022 privind înființarea și organizarea structurii de învățământ antepreșcolar Creșa Pitești, cu modificările ulterioare.
7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind alipirea unor terenuri situate în municipiul Pitești str. Nicolae Dobrin nr.20, județul Argeș.
8. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.57/15.02.2018 privind aprobarea constituirii Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipiului Pitești și a Regulamentului de organizare și funcționare al acesteia, cu modificările și completările ulterioare.
9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea depunerii cererii de realizare a unei rețele electrice de interes public.
10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului General actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați, inclusiv a proiectului tehnic de execuție, pentru obiectivul de investiții ”Îmbunătățirea transportului public urban de călători în municipiul Pitești”.
11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind participarea municipiului Pitești în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public prin proiectul ”Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în municipiul Pitești – Etapa II”.
12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului general reactualizat aferent obiectivului de investiții Modernizarea infrastructurii de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat – Realizarea de piste pentru bicicliști inclusiv pentru recreere, de-a lungul Râului Argeș.
13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate, Devizului general și a indicatorilor tehnico-economici actualizați, aferente obiectivului de investiții Modernizarea infrastructurii de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat – Integrarea sistemului de e-tiketing pentru transportul public de călători și implementarea de panouri informative în timp real în autobuze pentru a oferi informații de călătorie în timpul acesteia.
14. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea și completarea HCL nr.68/2019 privind aprobarea proiectului ”Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat”, Axa prioritară 4, Obicetivul specific 4.1, Apel de proiecte nr.POR/2017/4/4.1/1 și a cheltuielilor legate de proiect, cu modificările și completările ulterioare.
15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea bugetului municipiului Pitești pe anul 2022.
16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind declararea unei unități locative ca locuință de serviciu și aprobarea repartizării acesteia. (str. Dromichete)
17. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind declararea unei unități locative ca locuință de serviciu și aprobarea repartizării acesteia. (Aleea Naum Râmniceanu)
18. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea unui mandat special.
19. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind declararea unor lucrări de utilitate publică.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *