TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, astăzi, 06.02.2023, până la ora 20:00, se vor face lucrări de reparaţii pe circuitul primar în cartierul Găvana şi va fi sistată furnizarea energiei termice pentru apă caldă de consum și încălzire consumatorilor alimentaţi din PT 904 și PT 908.

„Din cauza acestei avarii și ca urmare a intervenției pentru remediere, sunt afectați toți consumatorii alimentați din aceste puncte termice. În acest interval, echipele TERMO CALOR CONFORT S.A. lucrează pentru remedierea situației.
Deoarece pe această zonă s-au constatat pierderi însemnate de agent termic, intervenția este strict necesară, astfel încât alimentarea cu energie termică va fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din zonă.
Precizăm că, pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la blocurile afectate de aceste lucrări, precum și de ora estimată a reluării furnizării energiei termice.
SC TERMO CALOR CONFORT S.A. regretă disconfortul creat clienților din cartierul Găvana și transmite că echipele de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi, după reparaţiile efectuate la reţeaua de alimentare cu energie termică”, transmite Primăria Pitești.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *