Astăzi, primarul Ștefăneștiului, Nicolae Velcea, a semnat contractul de finanțare pentru „Modernizare sistem rutier pe Strada Coasta Câmpului (intersecție Izvorani – intersecție Valea Mare)”. Valoarea finanțării este de 12.245.498, 26 lei, iar durata de derulare a contractului este de la data semnării acestuia până la 31 decembrie 2026.

 

„Astăzi am semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Modernizare sistem rutier pe Strada Coasta Câmpului (intersecție Izvorani – intersecție Valea Mare)”, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Valoarea finanțării este de 12.245.498, 26 lei, iar durata de derulare a contractului este de la data semnării acestuia până la 31 decembrie 2026. Priorităţile administrației locale rămân în continuare investiţiile privind modernizarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea reţelei de utilităţi publice și dezvoltarea orașului nostru pentru a-l aduce la nivel european. Vă asigur, dragi locuitori, că rămânem consecvenţi în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru orașul nostru!”, a anunțat primarul Velcea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *