USR Argeș – grup organizat specializat în ”furt”, în beneficiul primăriței Elena Lasconi

Luați aminteee, de la USR citireee:

”Parlamentarii USR Simona Spătaru, Ștefan Pălărie și Cristian Seidler au anunțat că vor depune un pachet de legi antiplagiat, în debutul noii sesiuni parlamentare, prin care își propun să stopeze propagarea fenomenului de furt intelectual, conform unui comunicat transmis joi de USR.”

Păi dacă e furt intelectual atunci când copiezi din opera unui autor și folosești textele în interesul tău (în lucrarea de doctorat), nu a fost ”furt intelectual” și când viceprimarul Piteștiului Mihai Mihăilescu (USR) a fotografiat pagini întregi din proiectele Piteștiului ca să i le trimită primăriței Elena Lasconi, de la Câmpulung???

E corect măi Momo sau Mumu (nu știm ce i-ai făcut lui Moșteanu când îi erai secretar_ă, de ți-ai câștigat porecla asta) să furi din munca echipei care a redactat aceste proiecte și pentru care primăria a plătit, ca să se înfrupte, pe degeaba, colega ta Elena Lasconi?

Că n-are minte decât de spectacole, o înțelegem, dar să folosești date și informații ”furate” doar ca să-ți ascunzi neputința, asta nu o putem tolera.

Doamna Elena Lasconi, dumneavoastră ce ziceți? Sunteți instigator, tăinuitor, la aceste fapte? Cert este că sunteți beneficiara actelor de ”furt intelectual” (așa cum USR le-a clasificat) comise de Mumu.

Nu știm cum o fi fost ca secretar-ă, Mumu, dar ca spion e vai de curul lui … nu știm cum o dansa din buric, poate o avea – totuși – ceva în comun cu Mata Hari.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.