Există un vechi proverb de o actualitate umitoare – „Dumnzeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă”. Este şi cazul comunei Mozăceni care a primit de la Dumnezeu de toate pentru a fi o zonă bogată şi frumoasă. Numai că, primarului PNL nu i-a păsat nici de comună, nici de comunitate. Nici măcar de avertismentele specialiştilor care spun că vom rămâne fără apă din cauza nepăsării faţă de resursele vitale. Dacă i-ar fi păsat, liberala Dună Liana Corina ar fi văzut că în comuna pe care ar fi trebuit să o administreze în folosul cetăţenilor se află comoara numită Lacul Mozacu şi ar fi văzut că o aşa minunăţie de element natural a devenit o groapă de gunoi. Nu am auzit până acum vreun candidat să fie interesat de apă, această resursă natural fără de care viaţa nu este posibilă. Am aflat însă că starea lacului Mozacu a intrat în atenţia noului candidat la Primăria Mozăceni, Claudiu Dună, care pare că înţelege ce zestre a primit de la Dumnezeu această zonă şi cât de importantă este comunitate.

Trecând prin satul Zidurile ( „comunitatea săracă ” ), se ajunge la Lacul Mozacu, un obiectiv prin care comuna noastră a fost recunoscută de-a lungul timpului, în împrejurimi și nu numai, pentru partidele de pescuit, relaxare și voie bună.
Acest obiectiv aflat în administrația primăriei este acum o ruină și se află într-un proces de degradare continuă, din clădirea în care s-au investit bani mulți au mai rămas decât pereții și acoperișul, iar împrejurimile acestui lac seamănă mai mult cu o groapă de gunoi, pe malul barajului, zac munți de resturi de beton armat, de asfalt, de piatră în amestec cu pământ, cărate cu camioanele, împinse spre vale și nivelate cu buldozerul.
Un obiectiv atât de important, cum este Lacul Mozacu, nu trebuie neglijat. Pentru dezvoltarea economică a comunei, pentru creșterea veniturilor bugetului local, pentru îmbunătățirea calității traiului și multe altele, reabilitarea acestui lac este esențială, și dacă pana acum doar atât s-a putut face pentru acest obiectiv, mă simt obligat să fac o schimbare, îmi iau angajamentul pentru reamenajarea lui, și îmi doresc ca împreună cu dvs., cetățenii, sa ridicăm această comună la nivelul potențialului pe care îl are
„, a constatat candidatul PSD la Primăria Mozăceni, Claudiu Dună.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *