În ședința Consiliului Județean Argeș de astăzi a fost aprobată actualizarea bugetului și a surselor de finanțare pentru proiectul Laboratorului de #Radioterapie din cadrul Spitalului Județean.
Contractul de finanțare a fost semnat pe 24 mai, fiind vorba despre o investiție prin #PNRR în valoare de 74,7 milioane de lei, din care contribuția Consiliului Județean Argeș este de 4,5 milioane lei.
„În prezent colegii noștri lucrează la caietul de sarcini pentru achiziția lucrărilor de execuție.�
Existența acestui laborator la Spitalul Județean vine în sprijinul pacienților din județul #Argeș care nu vor mai fi nevoiți să meargă la spitale private sau în alte orașe pentru tratament. Tocmai de aceea vreau să apreciez și colaborarea cu ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, care a înțeles necesitatea acestui laborator, spre deosebire de foștii miniștri de la USR și PNL care ne-au refuzat proiectul, mai ales că noi avem deja făcută proiectarea, spre deosebire de majoritatea spitalelor din țară care au fost finanțate.
Laboratorul va fi dotat cu tehnologie de ultimă generație, astfel că vom putea asigura cele mai performante tratamente de radioterapie disponibile la acest moment, și permite acoperirea întregului lanț de tratamente” – Marius Nicolaescu, vicepreședinte vicepreședinte Consiliul Județean și al PSD Argeș.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *