Primărița Elena Lasconi a fost chemată în instanță de Prefectura Argeș care solicită anularea autorizației de construcție în baza căreia se fac lucrările de pe Bulevardul Pardon din Câmpulung. Ѕunt nereguli acolo, iar Lasconi se simte vânată, că e și normal să nu-ți convină când ești prinsă cu cioara vopsită.

Administrația e grea frate, n-are sclipici și nici nu se compară cu vreun spectacol TV. Trebuie să muncești, să te ducă capul, să fii cinstit și să nu renunți. Iar cum doamna Lasconi e mai mult cu reclama pe Facebook, e drept că reacția Prefecturii nu a fost binevenită.

În fapt, toți primarii se confruntă cu acțiuni în instanță din partea Prefecturii. Nu contează culoarea politică, nici mărirea municipiului sau a localității. Acesta e rolul Prefecturii, să supervizeze ce fac primarul și Consiului Local. Numai Lasconi e fată mare și se victimizează că – Vai, Doamne – are cineva ceva cu ea.

Dincolo de problemele punctuale cu care se confruntă primărița de la Câmpulung, și de care se vaită de mama focului, mai e timp și de campanie electorală, gen… Deci chiar dacă e vânată, Lasconi mai vrea un mandat. Că, evident, vrea să facă treabă bună pentru oameni. De-asta i-a și tras-o Prefectura Argeș, de competentă ce e…

Un câmpulungeam a comentat pe pagina de Facebook a primăriței, iar aceasta a concluzionat:

„Aveți grijă ce votați! Eu am înțeles că PNL + PSD = Love”, a comentat primărița.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.