Veşti bune pentru piteşteni! Patinoarul ecologic instalat în Piața „Vasile Milea” de către Primăria Pitești, prin intermediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, va rămâne deschis pe tot parcursul sezonului rece. Astfel, iubitorii de patinaj se pot bucura de patinoar până la 1 martie 2024.

 

“Suprafața patinoarului măsoară peste 700 mp și beneficiază de o garanție de 12 ani, putând fi folosită pe tot parcursul anului. În luna martie a anului curent, aceasta va fi împărțită în două patinoare de 300 mp și 400 mp, care vor fi instalate în parcurile din municipiul Pitești.

Patinoarul ecologic sintetic nu consumă energie electrică, apă sau combustibil, este prietenos cu mediul, iar întreținerea sa este ușoară, având o montare și demontare rapidă. Pentru începători, sunt disponibile figurine ajutătoare pentru a facilita învățarea patinajului.

Programul de funcționare al patinoarului este între orele 10:00 și 22:00 (ultima intrare până la ora 21:00), cu o pauză de întreținere a suprafeței între orele 15:00 și 16:00.

Tariful de intrare este de 5 lei/oră, iar tariful de închiriere a patinelor este de 10 lei/oră (tarife aprobate prin HCL 256/2008).

Reamintim că accesul pe patinoar se realizează doar cu patinele speciale oferite spre închiriere de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.”, transmite Primăria Piteşti.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *